Menú temps de migdia
Benvolgudes famílies.
Ens plau retrobar-nos en aquest nou curs amb la il·lusió de poder contribuir amb la important tasca de "fer pujar la canalla", per descomptat, des de la nostra petita parcel·la, i a través de cuineres, monitores, netejadores i la resta de professionals d'ISS que diàriamnet treballen amb i a la vostra Escola.
Què dinen a l'escola?
Menús
Responen a l'estructura tradicional de primer i segon plat, postres, pa fresc i aigua envasada. Es planifiquen prenent com a referència les normes de l'equilibri alimentari, per garantir la varietat gastronòmica i organolèptica i per assegurar la ingesta suficient de tots els nutrients necessaris en aquesta etapa de la vida. Quant a les preparacions d'aquests aliments, es planifiquen diferents tipus de cocció, per acostumar els nens a noves textures i sabors.
S'alternen preparacions al vapor, al forn i guisats suaus, típics de l'alimentació mediterrània. Tan sols es planifica un fregit a la setmana. La pasta, l'arròs i el llegum són de procedència ecològica. El peix serà fresc i de temporada un cop a la setmana, com a plat principal. Un cop per setmana les postres seran làcties i durant els mesos de setembre, octubre, maig i juny, a més, se servirà gelat un cop a la setmana.
El menú varia mensualment i això permet una gran adaptabilitat als productes de temporada, ofereix a més, una proposta de sopars que equilibra l'alimentació segons els menús dels àpats. Aquests sopars estan pensats per ser compartits per tota la família.