FILGUDISTES

29.07.2019

Per això propiciem aprenentatges vivencials i participatius que generen espais i moments de llibertat, afecte i creixement amb el suport de professionals que guien i acompanyen l'alumnat i on el joc i la vivència són els protagonistes.


Aquests programes estan definits en el nostre projecte d'escoles, que hem actualitzat per a poder reflectir aquesta nova proposta.

MENJO BÉ

Els alumnes decideixen què s'ha de menjar, basant la seva decisió en la construcció d'un criteri propi a partir de l'adquisició de coneixements fonamentats en la experiència i els continguts apresos a les sessions del programa.

Es tracta d'una sèrie de consells i explicacions que serveixen per elaborar àpats saludables i equilibrats. Un cop a la setmana els nens i les nenes disposaran d'un material que els ajudarà a confeccionar un menú equilibrat a partir de les indicacions de les monitores i de la guia Menjo B. El missatge principal és centrar-se en la qualitat de la dieta. Aquest programa proporciona una orientació detallada, en un format senzill, per ajudar a nens i nenes a que triïn les millors opcions alimentàries.

EMMOC

Els alumnes poden practicar activitat física diària, a través d'exercicis que impliquin moviment. Jocs, jocs competitius, danses col·lectives, esports i competicions.

JA PUC JO

Els alumnes són part activa de la comunitat i per això s'hi impliquen no només prenen decisions, donant el seu parer, participant de la confecció de normatives, etc.; sinó també duent a terme les tasques d'organització, preparació, avituallament i recollida durant el temps de migdia.

MIRA QUE ET DIC

Els alumnes tenen l'oportunitat d'expressar la seva opinió quan vulguin per tal de construir un espai millor

FILGUDISTES

Són aquells que fan coses perquè els altres es sentin bé. Ho són les cuineres, les monitores amb els infants, però també ho són ells i elles amb els altres. Aquest programa té com a objectiu aconseguir que els nens i nenes empatitzin amb els companys. Sobretot està molt orientat a evitar episodis de bullyng escolar, a través de la participació activa dels infants. Ells poden observar conductes que als adults se'ls escapa i poden aconseguir que aquestes no vagin més enllà intercedint directament o fent-nos veure que hi ha quelcom que cal que sapiguem per evitar-ho.

© 2019 Coordinació de serveis
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar